Priznanje Aktivu nastavnika i profesora fizike našeg okruga - Svet fizike
Svet fizike

Priznanje Aktivu nastavnika i profesora fizike našeg okruga

by on Nov.12, 2011, under događaji

Priznanje našem Aktivu

 

Aktiv nastavnika i profesora fizike našeg okruga dobio je danas zahvalnicu za uspešnu saradnju sa Centrom za stručno usavrsavanje u obrazovanju u Leskovcu. Centar je danas proslavio prvu godinu svog rada i ostvarivanja ciljeva i zadataka u oblasti edukacije nastavnog i stručnog osoblja u oblasti obrazovanaj i vaspitanja.

U kraćem pozdravnom govoru, direktorka Centra Gordana Stanković je sumirala rezultate postugnute tokom prve godine rada Centra i najavila nove projekte i oblasti angažovanja. Takođe je zaslužnim pojedincima, ustanovama i stručnim društvima  uručila zahvalnice i prigodne poklone za saradnju sa Centrom.

Među nagrađenim aktivima našao se je i Aktiv nastavnika i profesora fizike Jablaničkog okruga u čije ime je zahvalnicu primio Zoran Kostić, dipl.fizičar. On se zahvalio Centru i  izrazio želju da   naša saradnja u narednom periodu biti jos bogatija i sadržajnija.

Zajednikom akcijom Centar je počeo sa nabavkom naučne i stručne literature iz fizike i pojedinih nastavnih učila koje će biti na raspolaganju svim nastavnicima i učenicima našeg okruga.

Poštovanim koleginicima iz Centra , još jednom, čestitamo prvu godinu rada sa željom da i u narednim godinama doprinose poboljšanju nivoa edukacije nastavnika i saradnika našeg okruga.

 

 

U Leskovcu,

11.11.2011.                                                                                                     Zoran Kostić

 


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

preporučite nas